zondag 17 januari 2016

1 KA Feesten is plezant!

Hallo allemaal,

 Op maandag, 4 januari was het feest voor Amra. Amra mocht een hele dag op de verjaardagstoel zitten, we zongen samen, we hebben gedanst, maakten vuurwerk, hebben gesmuld van de lekkere cake! Bedankt hiervoor!


Maar Jules had een koffer meegebracht...wat zou daar inzitten? Een spin, een broek, een banaan, ... Joepie : vlaggen, ballonnen, feestborden, een mooie taartenhoed, ...
MMmmm, juf is Jules vandaag ook jarig? Neen...Jules vertelde ons dat we 11 keer moesten slapen en dan is het Jules zijn verjaardag! Maar we beloofden aan Jules dat we de klas mooi gingen maken, feestkronen zullen knutselen en nog zoveel meer!

Eén probleem... Jules zijn taartenhoed was veel te groot voor hem...we zagen Jules bijna niet meer zitten en bij Jules ging het licht uit. Wees gerust Jules...we maken voor jou ook een kroon!
Misschien past de feesthoed wel op onze hoofden?! Kijk maar!


Druk gingen we aan het werk...de eerste dag hingen we vlaggen omhoog...daarna stempelen met ballonnen om er een feestkroon van te maken als de verf droog is, taarten schilderen en versieren, met een wc rol ballonnen stempelen bij Jules, spelen met ballonnen, tussen de ballonnen spelen op de glijbaan, ... Teveel om op te noemen eigenlijk...we zorgden er voor dat Jules super blij zou zijn op zijn verjaardag!Tussen het versieren en knutselen door, vierden we ook nog de verjaardag Tanem, Bo en Mila D.
Ook bij hen hebben we gezongen, gedanst en gesmuld van de lekkere dingen die werden meegebracht! Allemaal bedankt!
En toen was het eindelijk 12 dagen later...Jules zijn feest! De klas werd omgebouwd, Jules had pakjes meegebracht, een grote verjaardagskaart vanuit de gele klas, tekeningen van jullie kapoenen, ... Het werd een fijn feest...een onvergetelijke dag voor allemaal!


Volgende week gaan we de "Warme kledij " wat beter bekijken.

Nog een fijne zondag!
Feestgroetjes vanuit de rode klas
Welkom bij Kleuters Kallo