vrijdag 2 mei 2014

1KP Mooie juwelen van mama!



Dag mama's en papa's,
Deze week hebben we wat meer verteld over de mooie spulletjes die mama heeft.We zijn blijven stilstaan bij de glitter van al die mooie juwelen.Zo kwamen enkele nieuwe woorden aanbod:de armband,de halsketting, oorbellen en een uurwerk.We konden zo de mama van Jules de klaspop elke dag verwennen met andere juwelen. We vonden het zelf leuk om al die mooie glitterdingen eens uit te testen. Sommige peuters waren bezig om de sluitingen te openen, andere probeerden ze zo eens aan te doen. We sorteerden de armbandjes,de uurwerken en de oorbellen bij elkaar. We keken naar de juf wat zij allemaal aandeed en wat de kindjes van de klas soms aan hebben van juwelen. De papa van Jules draagt geen juwelen, maar hij had wel een uurwerkje aan.
Verder hebben we een nieuwe kleur (roos) extra wat aandacht gegeven. We zochten naar roze bloemen in de klas, maar keken ook uit naar 'roos' speelgoed in de klas.
We hebben nog erg veel gewerkt aan het cadeau van mama en leerden ook een mooi liedje voor mama. Samen met Juf Saskia hebben enkele peuters ook nog bloemetjes gaan planten in de moestuin. Met Juf Sofie hebben we een ketting gestempeld met de dotters.Verder hebben we nog naar enkele verhaaltjes geluisterd zoals Mama Beer,Bollebuikbaby en Mama de allerliefste.
Volgende week gaan we de sportieve toer op en staat voetbal op nummer één!
Prettig weekend,
Juf Anja


 
 
 
     Voor Elif
Welkom bij Kleuters Kallo