dinsdag 1 september 2015

Hallo allemaal,

Jules had zijn mooiste kleren aangetrokken om iedereen te verwelkomen in de rode klas. Hij had zijn boekentas gevuld met een koek en een drankje. Dat vonden enkele kapoenen wel grappig want zijzelf hadden dat ook bij! Eén probleem : Jules was op zijn blote voeten naar school gekomen. Oef, na een zoektocht vonden we vlug zijn kousen en schoenen.


Wat hebben we al veel geleerd vandaag: Ons eigen symbool dat op onze blauwe bak hangt waar we onze koek/fruit en drankjes in steken, waarbij we onze jas aan de kapstok hangen, brooddoos in bak waar Jules op staat, flink met zijn allen gaan in eten in de grote refter (niet meer in onze eigen klas), speelgoed delen, samen koeken eten, onze boekentas zelf leegmaken, boekentas onder bank leggen in de gang wanneer hij leeg is, enz.


Deze week gaan we vooral op een speelse manier op ontdekking in onze klas. Zo leren we elkaar beter kennen en ook wat er mag/niet mag in de klas.

Nog even vertellen dat de woorden die jullie in het vet zien staan en onderlijnd zijn steeds onze nieuwe woorden zijn die we bij het thema van de week leren.

Neem maar vlug een kijkje bij de foto's. Ik duid steeds onze nieuwtjes uit de klas aan met 1KA.Zo kunnen jullie vlug zien wanneer er iets nieuw is bij gekomen.

Groetjes,
Juf Katrien
Welkom bij Kleuters Kallo