zaterdag 19 september 2015

2KLB: Hieperdepiep hoera voor Sarah en Enora !

Hiep hiep hoera!

Sarah werd 4 jaar en trakteerde onze vriendjes met heel wat lekkers. Het zag er niet alleen super lekker uit, het was ook smullen! Onze vriendjes konden er niet genoeg van krijgen en smulden alles tot de laatste kruimel op.

 
Dank u wel voor al dat lekkers!

Natuurlijk werd er ook gezongen, vuurwerk gemaakt, de kinderen werden geschminkt. Het was alweer een heel feest !

Deze week vierden we ook de verjaardag van Enora. Ook Enora had heel wat lekkers meegebracht voor onze vriendjes. Er stonden al  kaarsjes op de cake die Enora helemaal alleen kon uitblazen! JOEPIE  en DANKUWEL!

PROFICIAT AAN DEZE 2 VRIENDJES!
Vorige week hebben we ook nog even kunnen genieten van het mooie weer. In de namiddag konden we in onze tuin spelen. Wat vonden we dat fijn!


We mochten ons koek en drankje ook buiten opeten. Dat smaakte nog eens zo goed!Deze week leerden we over het thema " Ik ben een prins, een prinsesje"

We stempelden op een groot blad papier allemaal stenen. Deze stenen vormen de ingang van ons kasteel ( de poppenhoek)
Ik maakte al een zilveren of gouden kroon zodat ik een echte prins/ prinses kan zijn. Natuurlijk moest ik deze ook versieren met diamanten en glitters.

Woorden in dit thema  : een prins, een prinses, een paard (ros), zilver, goud, een kasteel, een kroon, glitters, jurken, diamanten, juwelen, toren, kantelen ( aan de toren) ,.....

Volgende week doen we dit thema nog een weekje verder en is het ook
 " DE WEEK VAN DE KLEUTER"

Tot dan,


Juf Caroline 


Welkom bij Kleuters Kallo