zondag 4 september 2016

1KA Welkom in de rode klas.

Hallo allemaal,


met onze boekentas gingen we vol spanning naar onze nieuwe klas. Wanneer we allemaal onze boekentas hadden leeg gemaakt, konden we gaan spelen. Sommige kapoenen gingen in een rustig hoekje spelen, andere kleuters met elkaar. Iedereen ging op verkenning in de klas op zijn/haar manier in zijn/haar tempo.

De tweede dag was het afscheid nemen wat moeilijker voor enkele kleuters. Maar wees gerust, eens we in de klas zijn, is dit heel snel voorbij. Wie het niet zou geloven, neem maar eens een kijkje naar de foto's.

Volgende week gaan we verder op onderzoek in de verschillende hoeken van onze klas. We leren dan ook al wanneer een hoek open/dicht is. Rode bol = niet spelen in deze hoek, groene bol= wel spelen.

Nog een fijne zondag!
Tot morgen.

Groetjes,
Juf Katrien en de grote Jules

PS : Komende dinsdag zal ik niet aanwezig zijn op school. Voor het afhalen 's avonds is er dan even een andere regeling. De kleuters van mijn klas zullen verdeeld worden over de andere kleuterklassen. Wie waar zit bij welke juf /meester, kan je vinden op het blad naast mijn deur aan de rode klas.
Welkom bij Kleuters Kallo